ساحل خبر – معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران از پرداخت ۱.۷ همت تسهیلات به تعاونی‌های استان در سال گذشته خبر داد.

به گزارش ساحل خبر؛ محمد ابراهیم تولایی در جریان بازدید از نمایشگاه دستاورد‌های تعاونی‌های کشور در محل دائمی نمایشگاه بین‌المللی قائم‌شهر گفت: مازندران از نظر تعداد تعاونی‌ها جزو استان‌های نخست کشور است، اما میزان تأثیرگذاری آنها در اقتصاد متناسب با توان و ظرفیت تعاونی‌های استان نیست.

وی با اشاره به اقدامات حمایتی دولت از تعاونی‌ها افزود: پارسال ۱.۷ همت تسهیلات به تعاونی‌های استان پرداخت شد و از محل ۱۷ همت اعتبارات سفر ریاست جمهوری به مازندران نیز بخش اعظم این اعتبارات به تعاونی‌های استان اختصاص یافت.

معاون هماهنگی امور اقتصادی و گردشگری استاندار مازندران با قدردانی از تلاش‌ها و نقش تعاونی‌ها در اقتصاد استان و کشور گفت: از مجموع ۴۰۰ میلیون دلار صادرات سال گذشته مازندران، ۱۴۲ میلیون دلار به واسطه تعاونی‌های استان انجام شده است.

تولایی، هم‌افزایی و ارائه راه‌حل‌های اصولی از سوی اتحادیه‌ها و شرکت‌های تعاونی و تعامل بیشتر دستگاه‌های ذی‌ربط با تعاونی‌ها را برای برون‌رفت از مشکلات موجود و هموار شدن مسیر پیشرفت و موفقیت بیشتر تعاونی‌ها در استان ضروری دانست.

print