ساحل خبر - علی یوسفی | فرماندار شهرستان جویبار به همراه مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، از مرکز خرید دانه روغنی کلزا بازدید کرد. این بازدید در راستای آغاز برداشت مزارع کلزا و با هدف بررسی روند خرید و رفع موانع پیش روی کشاورزان انجام شد.

ساحل خبر – علی یوسفی | فرماندار شهرستان جویبار به همراه مدیر جهاد کشاورزی این شهرستان، از مرکز خرید دانه روغنی کلزا بازدید کرد. این بازدید در راستای آغاز برداشت مزارع کلزا و با هدف بررسی روند خرید و رفع موانع پیش روی کشاورزان انجام شد.

عبدالله رحیمی در حاشیه این بازدید اظهار داشت: امسال سطح زیر کشت دانه روغنی کلزا در جویبار با ۳۰ درصد افزایش نسبت به سال گذشته، به ۷۲۰ هکتار رسیده است.

وی افزود: تاکنون حدود ۳۰ تن کلزا بر اساس نرخ مصوب و دستورالعمل‌های سازمانی از کشاورزان خریداری شده است و این روند در روزهای آینده نیز ادامه خواهد داشت. محمد مدانلو، فرماندار جویبار، در حاشیه این بازدید از مرکز خرید شرکت تعاونی دشت کنار گلیرد، با کشاورزان نیز دیدار و گفتگو کرد و چالش‌های پیش روی آنان را مورد بررسی قرار داد. وی بر پیگیری و ارائه راهکارهای لازم جهت رفع موانع خرید و تسهیل امور تاکید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان جویبار در ادامه به زمان مناسب برداشت کلزا اشاره کرد و گفت: بهترین زمان برداشت، هنگامی است که ۸۰ تا ۹۰ درصد دانه‌های غلاف‌های ساقه اصلی و شاخه‌های اولیه به رنگ قهوه‌ای و تیره برسند. رطوبت دانه کلزا در زمان برداشت باید حداکثر ۱۴ درصد باشد و بهتر است برداشت در ساعات ۱۰ صبح تا ۵ بعد از ظهر انجام شود تا از کپک‌زدگی دانه جلوگیری شود. این گزارش حاکی از آن است که بازگشایی مرکز خرید دانه روغنی کلزا در جویبار، گامی مهم در جهت حمایت از کشاورزان و توسعه کشت دانه‌های روغنی در این شهرستان است.

print