ساحل خبر - علی یوسفی | فرماندار شهرستان جویبار از استقرار ۷۹ شعبه برای رای گیری از شهروندان این شهرستان در روز ۲۱ اردیبهشت ماه همزمان با برگزاری دور دوم دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در حوزه های انتخابیه قائمشهر خبر داد.

کمال رستمعلی اظهار داشت افزود: از این تعداد شعب اخذ رای ۵۸ شعبه ثابت و ۲۱ شعبه سیار است.

وی ادامه داد: تعداد شعب اخذ رای شهری جویبار ۲۵ و شعب روستایی ۵۴ شعبه است تا امکان دسترسی راحت تر و بهتر شهروندان برای رای دادن فراهم شود.

دوازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در مازندران در هشت حوزه انتخابیه با آرای مردم در روز ۱۱ اسفند پارسال به نتیجه رسید و نمایندگان این حوزه ها مشخص شد اما در حوزه انتخابیه قائمشهر به دلیل به حد نصاب نرسیدن تعداد آرای نامزدها به دور دوم کشید و ۲۱ اردیبهشت ماه دور دوم انتخابات در این حوزه انتخابیه که شامل پنج شهرستان قائمشهر، سوادکوه، جویبار، سیمرغ و سوادکوه شمالی است برگزار می شود.

جویبار در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی با مشارکت بیش از ۵۰ درصدی بعد از شهرستان های سوادکوه شمالی و سیمرغ بیشترین مشارکت رای دهندگان در بین پنج شهرستان این حوزه انتخابیه را داشت.

از مجموع ۵۸ هزار و ۷۴۷ نفر واجد شرایط رای دادن در این شهرستان ۲۹ هشار و ۶۳۵ نفر رای خود را به صندوق ها انداختند.

print